Få bugt med uønskede træer i skoven

Skal skoven fremstå naturrig og uforstyrret. Så er du mere end velkommen til at skrive til os, så ordner vi problemerne.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Træfældning af træer i alle størrelser​

​Vi fælder træer til fair og billige priser

​Leder du efter en skoventreprenør, som tilbyder træfældning? Hos Skoventreprenør Ejvind Jensen har vi stor erfaring med at fælde træer for private og erhverv. Vi servicerer især kunder i Højslev, Skive, Viborg, Hobro samt andre steder i Midtjylland og omegn.

Vi udfører alle former for fældning af træer. Det kan være alt fra et lille træ til et stort og langt mere besværligt træ. Vi kommer gerne hjem til dig eller til din virksomhed for at fælde et træ, og du kan naturligvis forvente fair og billige priser.

Mange års erfaring og en stor vognpark

Vi har mange års erfaring med skovarbejde og skovservice. Derudover har vi en omfattende vogn- og maskinpark med blandt andet traktorer, flishuggere og teleskoplæssere. Det betyder, at vi kan klare alle typer opgaver med træfældning – både store og små opgaver.

Vi tilbyder desuden flishugning og ophugning i forbindelse med træfældningen. Vi kan også fjerne grenene og stammen, hvis du ikke ønsker, at vi bare efterlader det. Du kan naturligvis forvente, at vi har styr på sikkerheden, så der ikke sker skader på mennesker, ejendom eller noget helt tredje.

Hvad koster træfældning?

Vores priser for træfældning afhænger af træets størrelse og placering samt en række andre forhold. Dertil kommer, om vi skal flishugge, ophugge eller bortskaffe træet. Kontakt os gerne for at høre mere, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for at fælde et eller flere træer.

​Skal vi komme forbi og fælde jeres træer?

Find os her

Vores ​Adresse:

Ørslevklostervej 78,
​7840 Højslev​

- Find på Google Maps

Ring på Telefon:

Send en E-mail:

Ejvind Jensen

Jeg startede mit firma d. 1. Februar 1980. Forinden havde jeg arbejdet nogle år som skovarbejder.

MobilePay: 204741

Skoventreprenør med mere end 39 års erfaring